Stratégiai kérdések modulja

60-70 oldalas képzési anyag

2 szinten - általános rész + egyedi elemek a 2 célcsoport, azaz a vállalkozók és a mesterképzésben résztvevő hallgatók számára

Áttekinti a KKV tulajdonosának, ill. menedzserének általános szerepét a cég vezetésében, majd holisztikus áttekintést ad a vezetők szerepéről a generációváltási folyamatban.

Strategic bubble

Áttekinti a KKV tulajdonosának, ill. menedzserének általános szerepét a cég vezetésében, majd holisztikus áttekintést ad a vezetők szerepéről a generációváltási folyamatban. Segít elhelyezni a vállalkozást a szélesebb vállalkozói szférában, felmérni a lehetséges fejlesztési lehetőségeket, meghatározni az ahhoz szükséges menedzsment változtatásokat, humán erőforrás-fejlesztéseket. Segít feltérképezni a konkurencia helyzetét, ahhoz igazítani az új stratégiát, ami figyelembe veendő a generációs átmenetnél. A modul felvet nemzetközi együttműködési témákat, megvizsgálva a cég nemzetköziesítésének lehetőségeit. Útmutatást ad, hogyan lehet ezeknek az átfogó vizsgálatoknak az eredményéhez igazítani a generációs átmenet stratégiáját. A tananyagot esettanulmányok színesítik.