INSIST Practitioner pilot training materials in Polish

This summary version of the training materials in Polish is accesible to the participants of the INSIST Pilot seminar.
(Make sure to be connected with your user account to be able to download the document):

 • PL - Sukcesja w firmach rodzinnych materialy szkolenie 26 kweitnia 2016

INSIST Tréninganyagok magyarul (szakmai műhelyek)

A magyar nyelvü tréninganyagok összefoglalói az INSIST pilot szemináriumok - szakmai mühely programok résztvevöi számára érhetök el
(a dokumentumok letöltéséhez gyözödjön meg arról, hogy be van jelentkezve az oldalra):

 1. HU - INSIST Stratégia modul összefoglaló
 2. HU - INSIST Pénzügyi jogi modul összefoglaló
 3. HU - INSIST Szocio-kulturális modul összefoglaló
 4. HU - INSIST Mentorálás modul összefoglaló

    
  

A szakmai mühely program diasorai:

 1. HU - INSIST Szocio-kulturális modul diasor
 2. HU - INSIST Stratégia modul diasor
 3. HU - INSIST Pénzügyi-jogi modul diasor_1 & HU - INSIST Pénzügyi-jogi modul diasor_2 & HU - INSIST Pénzügyi-jogi modul folyamatábrák
 4. HU - INSIST Mentorálás modul diasor

  

     

   

Pilot szemináriumok - szakmai mühely programok

Az INSIST valamennyi képzési modulja és egyéb kutatási eredményei bemutatásra kerülnek a családi vállalkozások generációváltására fókuszáló pilot szemináriumok / szakmai műhely programok keretében Magyarországon, Franciaországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban. Ha a kedvezményezett ezek kísérleti szeminárium szabadon, lépjen kapcsolatba velünk a linkeket a továbbiakban.

Amennyiben érdekli Önt ez az ingyenes, szabadon hozzáférhető program, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi linkek valamelyikén.

A pilot szemináriumok / szakmai műhely programok az INSIST képzési modulok testreszabott változatát mutatják be, a célközönség egyedi szükségleteitől függően. A Pilot szemináriumok szabadon látogathatók (díjmentesek, az ERASMUS + Program keretében támogatottak), de előzetes regisztrációhoz kötöttek.

Megjegyzés: a kiegészítő információkat és a linkek a regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára érhetők el!

Az előzetes regisztráció és az igényekről való előzetes információközlés (résztvevőnként és szemináriumi alkalmanként) azért fontos, hogy az Ön igényeinek, elvárásainak megfelelően legyen a szemináriumok programja, tartalma kialakítva:

 1. Ön kap(ott) egy felhasználói fiókot, ezzel jelentkezzen be: bejelentkezés (login) az oldal alján, vagy hozzon létre egy felhasználói fiókot (az új felhasználói fiók létrehozásához a rendszergazda jóváhagyása szükséges).
 2. Ezután kérjük, hogy töltse ki a profil adatait (az oldal nyelvét módosítani tudja a zászló megváltoztatásával a jobb felső sarokban).
 3. Mérje fel előzetes tudását az előfeltételi értékelés kérdőív kitöltésével.
 4. Adjon előzetes jelzést részvételi motivációiról, elvárásairól .
 5. Az utolsó szemináriumi alkalom /szakmai műhely program során, vagy azt követően kérjük, hogy értékelje a pilot szemináriumokat

Kérjük, tájékozódjon a pilot szemináriumok / szakmai műhely programok időzítéséről az Ön országában a pilóta szeminárium naptár oldalon.

Bővebben: Pilot szemináriumok - szakmai mühely programok