Pilot szemináriumok - szakmai mühely programok

Az INSIST valamennyi képzési modulja és egyéb kutatási eredményei bemutatásra kerülnek a családi vállalkozások generációváltására fókuszáló pilot szemináriumok / szakmai műhely programok keretében Magyarországon, Franciaországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban. Ha a kedvezményezett ezek kísérleti szeminárium szabadon, lépjen kapcsolatba velünk a linkeket a továbbiakban.

Amennyiben érdekli Önt ez az ingyenes, szabadon hozzáférhető program, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi linkek valamelyikén.

A pilot szemináriumok / szakmai műhely programok az INSIST képzési modulok testreszabott változatát mutatják be, a célközönség egyedi szükségleteitől függően. A Pilot szemináriumok szabadon látogathatók (díjmentesek, az ERASMUS + Program keretében támogatottak), de előzetes regisztrációhoz kötöttek.

Megjegyzés: a kiegészítő információkat és a linkek a regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára érhetők el!

Az előzetes regisztráció és az igényekről való előzetes információközlés (résztvevőnként és szemináriumi alkalmanként) azért fontos, hogy az Ön igényeinek, elvárásainak megfelelően legyen a szemináriumok programja, tartalma kialakítva:

  1. Ön kap(ott) egy felhasználói fiókot, ezzel jelentkezzen be: bejelentkezés (login) az oldal alján, vagy hozzon létre egy felhasználói fiókot (az új felhasználói fiók létrehozásához a rendszergazda jóváhagyása szükséges).
  2. Ezután kérjük, hogy töltse ki a profil adatait (az oldal nyelvét módosítani tudja a zászló megváltoztatásával a jobb felső sarokban).
  3. Mérje fel előzetes tudását az előfeltételi értékelés kérdőív kitöltésével.
  4. Adjon előzetes jelzést részvételi motivációiról, elvárásairól .
  5. Az utolsó szemináriumi alkalom /szakmai műhely program során, vagy azt követően kérjük, hogy értékelje a pilot szemináriumokat

Kérjük, tájékozódjon a pilot szemináriumok / szakmai műhely programok időzítéséről az Ön országában a pilóta szeminárium naptár oldalon.

Bővebben: Pilot szemináriumok - szakmai mühely programok