Pilot szemináriumok - szakmai mühely programok

Az INSIST valamennyi képzési modulja és egyéb kutatási eredményei bemutatásra kerülnek a családi vállalkozások generációváltására fókuszáló pilot szemináriumok / szakmai műhely programok keretében Magyarországon, Franciaországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban. Ha a kedvezményezett ezek kísérleti szeminárium szabadon, lépjen kapcsolatba velünk a linkeket a továbbiakban.

Amennyiben érdekli Önt ez az ingyenes, szabadon hozzáférhető program, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi linkek valamelyikén.

A pilot szemináriumok / szakmai műhely programok az INSIST képzési modulok testreszabott változatát mutatják be, a célközönség egyedi szükségleteitől függően. A Pilot szemináriumok szabadon látogathatók (díjmentesek, az ERASMUS + Program keretében támogatottak), de előzetes regisztrációhoz kötöttek.

Megjegyzés: a kiegészítő információkat és a linkek a regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára érhetők el!

Az előzetes regisztráció és az igényekről való előzetes információközlés (résztvevőnként és szemináriumi alkalmanként) azért fontos, hogy az Ön igényeinek, elvárásainak megfelelően legyen a szemináriumok programja, tartalma kialakítva:

 1. Ön kap(ott) egy felhasználói fiókot, ezzel jelentkezzen be: bejelentkezés (login) az oldal alján, vagy hozzon létre egy felhasználói fiókot (az új felhasználói fiók létrehozásához a rendszergazda jóváhagyása szükséges).
 2. Ezután kérjük, hogy töltse ki a profil adatait (az oldal nyelvét módosítani tudja a zászló megváltoztatásával a jobb felső sarokban).
 3. Mérje fel előzetes tudását az előfeltételi értékelés kérdőív kitöltésével.
 4. Adjon előzetes jelzést részvételi motivációiról, elvárásairól .
 5. Az utolsó szemináriumi alkalom /szakmai műhely program során, vagy azt követően kérjük, hogy értékelje a pilot szemináriumokat

Kérjük, tájékozódjon a pilot szemináriumok / szakmai műhely programok időzítéséről az Ön országában a pilóta szeminárium naptár oldalon.

A célcsoporttól függően kétféle pilot szeminárium / szakmai műhely program kerül megrendezésre:

 • Pilot szemináriumok / szakmai műhely programok gyakorlati szakembereknek, családi vállalkozások, kis-és középvállalkozások tulajdonosai számára:
  • HU: program angol, magyar nyelven
  • PL: program angol, lengyel nyelven
  • FR: program angol, francia nyelven
 • Kísérleti szemináriumok MBA hallgatók:
  • HU: program angol, magyar nyelven
  • PL: program angol, lengyel nyelven
  • UK: program angol nyelven

Az egyes szemináriumok időzítése megtalálható a pilot szeminárium naptár oldalon; a pilot szemináriumokon / szakmai műhely programokon a regisztrált felhasználók jogosultak részt venni (további részletek a szeminárium esemény oldalán találhatók).

A gyakorlati szakembereknek, családi vállalkozások, kis-és középvállalkozások tulajdonosainak szóló pilot szemináriumok / szakmai műhely programok felépítése
Ez a felépítés az előzetes visszajelzések figyelembe vételével került kialakításra, a résztvevők igényei alapján. (ezt a BGE fogja részletezni)

A pilot szemináriumok minőségbiztosítási célkitűzései (lásd Értékelés)